Voluntaris per a la jornada de participació ciutadana del 9 de novembre de 2014

Voluntariat

Amb motiu del procés de participació ciutadana 2014, es necessiten persones voluntàries per dur a terme les tasques de suport durant la jornada del 9 de novembre de 2014. El personal voluntari mobilitzat per al 9N pot exercir les funcions de president/a de la mesa, de vocal de la mesa, de gestor/a de mesa o de coordinador/a del procés de participació.

Les persones vinculades a un centre docent o a l’administració educativa que vulgueu fer de voluntaris/àries i dur a terme tasques de coordinació i de suport en els centres docents durant la jornada de participació del 9N trobareu la informació i el formulari d’inscripció en aquest enllaç.

Condicions

La participació com a voluntari/ària per aquestes tasques no merita compensacions econòmiques de cap mena ni dóna dret a cap permís laboral.
El personal voluntari mobilitzat el 9N no pot exhibir elements o material de propaganda de cap de les posicions sotmeses a consideració dels participants.

Funcions

Membres de les meses de participació (presidents/es i vocals)

Gestor/es de la mesa

Coordinadors/es del procés de participació

Voluntaris/àries suplents

Requisits

Edat mínima: 16 anys.
Estudis mínims: graduat escolar o equivalent.
Altres: disposar d’un telèfon mòbil operatiu durant tota la jornada de participació, com a mínim fins a les 24 hores.

Data i horari

Durant la jornada del 9 de novembre de 2014, els presidents/es de la mesa, els vocals de la mesa i el gestor o gestora de la mesa de participació han de romandre en el local de participació assignat des de les 8 hores fins que finalitzin l’avaluació provisional de resultats, la tramesa de dades i el lliurament de la documentació.

El coordinador o coordinadora del procés de participació ha de romandre en el local de participació assignat des de les 7.30 hores fins que finalitzin l’avaluació provisional de resultats, la tramesa de dades i el lliurament de la documentació.